iSOFT sleept grote opdracht in de wacht in Rusland

Array

Gemotest, marktleider op het gebied van laboratoriumverrichtingen in de regio Moskou, breidt haar marktpositie uit
Leiden, 7 februari 2011. De Moskouse laboratoriumgroep Gemotest heeft besloten haar ambitieuze groeistrategie op de Russische markt voor services in de laboratoriumdiagnostiek te continueren door het openen van tien nieuwe laboratoriumvestigingen. In het kader van de expansie werden bovendien op het hoofdkantoor in Moskou twee satellieten aan iSOFT Laboratory gekoppeld. Een dag vóór Oud en Nieuw sloten Gemotest en iSOFT met dat doel een raamwerkovereenkomst. De totale waarde van het contract is ca. 1,1 milj. euro en het is bestemd voor software, service en softwareonderhoud.
Het grote potentieel voor optimalisatie dat met de iSOFT-oplossing gerealiseerd wordt, en de uitstekende samenwerking in het verleden waren doorslaggevend om ook bij de inrichting van de nieuwe vestigingen in te zetten op iSOFT Laboratory. Daardoor kan Gemotest in de toekomst gemeenschappelijk gebruikte resources, zoals analyseapparatuur of personeel, beduidend efficiënter inzetten, de economische kracht van de groep vergroten en innovatieve laboratorium verstrekkingen centraal beschikbaar maken.
Om dit te waarborgen gaat het gemeenschappelijke project van iSOFT en Gemotest nu de derde uitbreidingsfase in. Nadat al in 2008 in het centrale, grote laboratorium in Moskou iSOFT Laboratory met de module Klinisch laboratorium werd ingevoe

Healthcare Group CSC

CSC is een wereldwijde leider in het leveren van ICT-oplossingen en diensten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Falls Church, Va. in de VS, telt zo’n 98.000 medewerkers en maakte in het boekjaar dat eindigde op 30 september 2011 een omzet van $16,2 miljard dollar. Kijk voor meer informatie over CSC in Nederland op www.csc.nl, en voor meer informatie over de Healthcare Group van CSC in Nederland op www.csc.com/health_nl.

Recente artikelen