OR zegt vertrouwen op in bestuur thuiszorg Groningen

De ondernemingsraad van Thuiszorg Groningen heeft het vertrouwen opgezegd in bestuurder Filia Kramp. Er heerst onrust onder het personeel na een brief aan alle vierduizend medewerkers over nieuwe arbeidscontracten, zo meldt het Dagblad van het Noorden. Er heerst onrust onder het personeel na een brief aan alle vierduizend medewerkers over nieuwe arbeidscontracten.

Thuiszorg Groningen ging in 2009 failliet, maakte een doorstart en beleefde daarna onzekere tijden. er zijn ruim vijfhonderd medewerkers ontslagen. Halverwege vorig jaar trad Filia Kramp aan. Volgens de ondernemingsraad gaan er sindsdien veel zaken mis bij de organisatie. Vanavond is er een personeelsbijeenkomst bij Van der Valk in Zuidbroek.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen