Langste fietstocht van Nederland in strijd tegen kanker.

0
189

RideforHope
Tijdens het komend Hemelvaartweekend van 2, 3 en 4 juni gaan vele betrokken helden een unieke prestatie leveren: in drie dagen tijd fietsen zij ruim 750 kilometer door alle provincien van Nederland. Zij doen dit om geld in te zamelen voor de strijd tegen hersentumoren. De wielrenners brengen hiermee letterlijk hoop tot leven voor de jaarlijks 1.500 slachtoffers in Nederland, waaronder veel kinderen en jongvolwassenen voor wie deze vorm van kanker de meest frequente doodsoorzaak is. De tocht wordt symbolisch gereden in de vorm van het internationale teken van hoop, de ‘ribbon’.

Op 2 juni a.s. zal Teun van Vliet, voormalig wereldkampioen wielrennen, nu hersentumorpatient en ambassadeur van de stichting STOPhersentumoren.nl, het startschot geven op Neeltje Jans in Zeeland. De wielrenners fietsen tijdens de RideforHope onder andere door de Veluwe, langs Drentse hunebedden, over de Afsluitdijk, door Volendam, langs de Vecht, en bereiken via het Land van Maas en Waal op 4 juni het eindpunt: de befaamde Cauberg in Limburg.

Doe mee aan deze intense, unieke wielerronde door Nederland. Deelname in teamverband kan al vanaf 125 km per persoon. Je kunt je inschrijven via  www.RideforHope.nl.

Vorig artikelHoe zorgen we voor onze ouderen?
Volgend artikelAids Fonds feliciteert STOP AIDS NOW! met Droomfonds
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.