MMC ontvangt deel kunstcollectie ING

Array

Máxima Medisch Centrum heeft een collectie van 40 kunstwerken ontvangen van de ING. Dit zijn werken van bekende Nederlandse grafici. Regiodirecteur Cees Hendriks en directeur zakelijk Marcel Beckers hebben namens de ING aan bestuursvoorzitter Rob van ’t Hullenaar van Máxima Medisch Centrum symbolisch een kunstwerk overhandigd. Naast MMC hebben 60 andere zorginstellingen, allen klant van de ING, een deel van de kunstcollectie van de ING ontvangen. Door de nieuwe inrichting van de kantoren van de ING is er minder ruimte om kunstwerken ten toon te stellen. ING vindt het belangrijk dat de publieke functie van de kunst behouden blijft. Zorginstellingen bieden een perfect podium voor kunst, voor zowel patienten als medewerkers.

Rob van ‘t Hullenaar is zeer blij met de bijzondere aanwinst: “Kunst heeft in een ziekenhuis een belangrijke functie. Het kan de gedachten afleiden van wat de patient of bezoeker bezighoudt. Daarom is het belangrijk dat zij de omgeving als opbeurend ervaren. Een mooie omgeving met kunst kan hieraan bijdragen. Wij besteden daarom extra aandacht aan onze kunstexposities. De schenking van de ING is een waardevolle aanvulling voor onze kunstcollectie.”


Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen