Havenziekenhuis neemt deel aan Slaap & Zo

Evenement waarbij slaapproblemen centraal staan
Op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 maart wordt er een informatieve beurs over slaapproblemen georganiseerd in Ahoy Rotterdam. Tijdens Slaap & Zo kan de bezoeker zich laten informeren over alles wat van invloed is op een gezonde nachtrust. De Nederlandse Vereniging voor Slaap- Waak Onderzoek (NSWO) verzorgt tijdens Slaap & Zo lezingen en wetenschappelijke bijeenkomsten. Ook het Slaap- en snurkcentrum aan de Maas van het Havenziekenhuis zal deelnemen aan deze beurs. Wij verzorgen dagelijks workshops over slaapapneu en snurken en zijn er aanwezig met een stand.

Programma
Slaap & Zo 2011 is bedoeld voor mensen met slaapproblemen.Tijdens dit evenement kunt u zich laten informeren over hoe u een gezonde nachtrust kunt bevorderen. Niet alleen wordt u geïnformeerd over een mogelijke oorzaak van een slaapprobleem, er zijn ook bedrijven aanwezig die producten aanbieden die van invloed kunnen zijn op een goede nachtrust, patientenverenigingen en zorgverleners, zoals het Havenziekenhuis.

Dagelijks worden er onder auspicien van de Nederlandse Vereniging voor Slaap- en Waak Onderzoek (NSWO) lezingen gehouden, waar (medisch) specialisten uitleg zullen geven over de verschillende problemen, maar belangrijker nog; zij zullen informatie geven over de mogelijke oplossingen. Ook krijgen de bezoekers dagelijks de gelegenheid krijgen om vragen te stellen aan betreffende specialisten. Zo zijn er bijvoorbeeld lezingen over:

@ Insomnia of slapeloosheid @ Apneu, snurken en ademhalingsstoornissenin de slaap
@ Hypersomnie: overmatige slaperigheid @ Restless legs syndrome: het rusteloze benen syndroom
@ Parasomnie: vreemde dingen die ‘s nachts kunnen gebeuren zoals slaapwandelen, nachtangst, tandenknarsen, nachtmerries, praten in de slaap, het uitvoeren van dromen enz.

Toegangskaarten met korting De toegangskaarten voor de beurs kosten aan de kassa 15 euro, maar als u ze via internet vooraf bestelt kosten ze 10 euro per stuk. U kunt uw kaarten bestellen op: www.slaapenzo.nl/Homepage/Toegangskaart en. Op deze website treft u ook de openingstijden en andere informatie aan over Slaap & Zo.
Misschien tot ziens op de beurs! Kijk voor meer informatie op www.slaapenzo.nl