Open dag trekt 3500 bezoekers

Array

Academisch ziekenhuis Maastricht
De open dag van het Maastricht Universitair Medisch Centrum + heeft zaterdag ongeveer 3500 bezoekers getrokken. Dat is royaal meer dan vorig jaar, toen 3000 mensen het Maastrichtse ziekenhuis bezochten.

De deuren stonden zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur open voor het publiek. Ruim vijftig medische afdelingen, stafdiensten en andere organisatie-onderdelen presenteerden zich in de Serrehal en op het Poliplein. Ongeveer 350 medewerkers van het Maastricht UMC+ waren in touw om de open dag in goede banen te leiden. Er waren diverse rondleidingen (OK, Spoedeisende Hulp, beeldvorming etc.), presentaties en filmvertoningen. Ook de traumahelikopter van de Duitse ADAC bracht een bezoekje aan het ziekenhuis.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen