Dominique Vijverberg nieuwe algemeen directeur bij Stichting IZZ

Per 1 februari is Dominique Vijverberg (44) in dienst getreden als algemeen directeur bij Stichting IZZ, gevestigd in Apeldoorn. Hij volgt Dick van der Laan op die de Stichting sinds 1 februari 2010 als directeur a.i. heeft geleid.

Dominique Vijverberg studeerde Farmacie aan de Universiteit van Utrecht en Bedrijfskunde aan de Rotterdam School of Management. Na zijn studie was hij werkzaam in de farmaceutische sector. Ook was hij voor Ahold medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling en het in de markt zetten van een nieuwe apotheekketen. Sinds 2006 trad hij op als zelfstandig consultant en interim manager, laatstelijk als algemeen directeur van de online GGZ-instelling Interapy te Amsterdam.

Over IZZ
IZZ is een uniek samenwerkingsverband – dat al ruim 33 jaar bestaat – tussen werk-gevers en werknemers in de zorg. De IZZ-Ziektekostenregeling geldt voor zeven zorg-cao’s, Hiernaast biedt IZZ producten en diensten om zorginstellingen te onder-steunen bij de inzetbaarheid en vitaliteit van zorgmedewerkers. Bij IZZ zijn ca. 500.000 zorgmedewerkers en hun gezinsleden verzekerd.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen