ADO Den Haag ‘verwent’ onze patiënten

Al jaren zijn bewoners van Parnassia in het kader van ‘Verwenzorg’ gratis te gast bij de thuiswedstrijden van ADO Den Haag. Hoogste tijd om ADO daarvoor in het zonnetje te zetten en te benoemen tot ambassadeur Verwenzorg.

Dit heugelijke feit vond plaats op 15 februari jl. Supporterscoördinator Koos Roeg en commercieel directeur Dick Vierling van ADO kregen de verwenzorgspeld uitgereikt door Joke Zwanikken-Leenders, de landelijke ambassadeur en ‘moeder’ van de Verwenzorg. Diverse bewoners van Parnassia waren hierbij aanwezig.

Ingrid Vluggen, divisiemanager van Parnassia, benadrukte dat wat voor velen gewoon is, voor de bewoners ongewoon is. ‘Dankzij u kunnen zij wel genieten van de mooie wedstrijden. De gastvrije ontvangst, de lunchpakketjes, we krijgen altijd dolgelukkige bewoners weer terug na een wedstrijd.’

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen