Futec Systems B.V. is de 26ste leverancier die gekwalificeerd wordt voor AORTA 6.0.

Array

Futec Systems B.V. heeft ZSP kwalificatie behaald
Op dit moment zijn er nog twee leveranciers die zich in het ZSP-kwalificatietraject bevinden. Op www.informatiepuntEPD.nl staat een overzicht met alle namen van ICT-leveranciers met een ZSP-kwalificatie.

Zorgserviceproviders (ZSP’s) zorgen ervoor dat de informatiesystemen van zorgaanbieders kunnen deelnemen aan den landelijke infrastructuur door een koppeling te realiseren aan het landelijk schakelpunt (LSP). Om de werking, veiligheid en betrouwbaarheid van de communicatie bij de zorgaanbieder te waarborgen, moeten ZSP’s voldoen aan specifieke eisen. Die worden door middel van een audit getoetst.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen