ALS-Benefietavond in Amsterdam

Array

Op 23 maart wordt er een groot benefietdiner georganiseerd om aandacht te vragen voor de spierziekte ALS. Op deze avond wordt er geld ingezameld om de documentaire ‘ALS de Dood’ te kunnen realiseren en daarmee de naamsbekendheid van ALS te vergroten. De avond belooft meerdere muzikale optredens, een veiling, heerlijk eten en korte fragmenten uit de documentaire.

ALS De film gaat over de laatste levensfase van ALS-patient en ex-basgitarist Miron Komarnicki. Samen met zijn zoontje van 4 en vrouw Herma, geeft hij zo goed en kwaad als het gaat invulling aan zijn leven met meer en meer lichamelijke beperkingen.

Miron Komarnicki is een zeer aansprekende persoon, die dit onderwerp niet uit de weg gaat en uitgesproken ideeen heeft over hulpverlening en zorg met betrekking tot ALS-patienten. Hij is een ‘netwerker’, waardoor hij contact heeft met andere ALS- patienten, die ieder op eigen wijze strijden om geld in te zamelen en aandacht te vragen voor de ziekte. Meer weten over Miron en zijn strijd tegen ALS? Kijk op: www.vriendenvanmiron.nl.

Aanmelden: [email protected] o.v.v. reservering Blijburg. Datum: woensdag 23 maart 2011.
Plaats: Restaurant Blijburg, Muiderlaan 1001, 1087 VA te Amsterdam. Tijd: 19:00 – 23:30 (vanaf 18:00 uur inloop / bekendmaking opbrengst: 23:00 uur).

Kosten: € 145,- per couvert (tafels van 6, 10 of 12 personen, maar ook aanschuiven aan de vriendentafels is mogelijk). De inschrijving is pas actief als het geld is overgemaakt op de speciaal voor de film geopende rekening: 126.233.837, t.n.v. Stichting vrienden van vrienden van Miron, te Bruchem.
U kunt voor u zelf reserveren of een tafel samenstellen, zodat u zich als groep aanmeldt.

Meer details over het programma vindt u op de website van “ALS de Dood”.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen