Het LangeLand Ziekenhuis geeft geheimen prijs

Array

Op zaterdag 19 maart 2011 organiseert het LangeLand een open dag, voor iedereen die benieuwd is wat zich afspeelt achter die normaal gesproken gesloten ziekenhuisdeuren. Van 12.00 tot 16.00 uur is een groot deel van het ziekenhuis toegankelijk voor publiek.
Verschillende van onze afdelingen zijn opengesteld voor bezichtiging. Zo kunt u bij Radiologie zien hoe een röntgenfoto tot stand komt. Daarna kunt u door naar de Spoedeisende hulp en de OK waar levensreddende operaties worden uitgevoerd. Rustiger gaat het er aan toe bij Fysiotherapie en Dietetiek, waar u informatie in kunt winnen over goede voeding en gezond bewegen.

Verder zijn diverse poliklinieken open voor bezichtiging, neem vooral een kijkje bij onze recent verbouwde poli’s op de eerste en tweede verdieping. Voor de kleintjes staat een poppendokter klaar die gespecialiseerd is in teddyberen met gebroken benen en poppen met oogletsel. Daarnaast kunnen de kleintjes zich laten schminken.

Bron: LangeLand Ziekenhuis

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen