Controleren én autoriseren ZI-gegevens GZ: uiterlijk 4 maart

GZ-instellingen opgelet: controleer, corrigeer (zo nodig) én autoriseer uw ZI-gegevens in de ZiZo-portal. Gezien de technische problemen is de periode hiervoor verlengd tot en met vrijdag 4 maart. Autoriseer uw gegevens ook als u deze niet wijzigt! Gegevens die niet geautoriseerd zijn worden niet meegenomen in de verdere verwerking.

Hebt u kwaliteitsgegevens aangeleverd, dan ontving u in week 8 een ‘schoningsmail’. Helaas bevatte de eerst verzonden schoningsmailing een fout. De mail die op 23 februari aan u is verzonden bevat de correcte schoningsvoorstellen.

De ‘opvallende waarden’ uit het overzicht in de schoningsmail moet u in de ZiZo-portal controleren en zo nodig corrigeren. De vragenlijsten in de ZiZo-potal zijn hiervoor weer opengesteld. Gezien de technische problemen op dit vlak is besloten de deadline voor het controleren en autoriseren te verzetten naar vrijdag 4 maart.

Autoriseren: óók als u uw gegevens niet aanpast nav de schoning
Let op: U moet uw gegevens uiteindelijk altijd autoriseren. Ook als u niks aan uw gegevens wijzigt naar aanleiding van de schoningsmail moet u dit doen.

Het is heel belangrijk dat u uw gegevens uiterlijk vrijdag 4 maart 2011 autoriseert. Gegevens die niet geautoriseerd zijn worden niet meegenomen in de verdere verwerking. Dat zou zonde zijn van uw werk tot nu toe en u kunt dan niet voldoen aan de wettelijke verplichting tot kwaliteitsverantwoording.

Handleiding
Voor het controleren, corrigeren en autoriseren van uw gegevens in de ZiZo-portal is een beknopte handleiding opgesteld:
Handleiding ZiZo-portal: controleren, (her)bevestigen en autoriseren gegevens

Bron: Zichtbare Zorg

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen