Jacqueline Joppe lid van de raad van bestuur van Pantein

Array

Jacqueline Joppe is benoemd als lid van de raad van bestuur van Pantein. Zij start per 1 april 2011. Jacqueline Joppe is 48 jaar, woont in Heesch en heeft twee dochters. Vanaf 2008 is zij werkzaam bij Pantein als directeur Huishoudelijke Hulp. Dit onderdeel is in 2010 verzelfstandigd en heeft zich onder haar leiding tot een solide bedrijf ontwikkeld dat dagelijks 5000 klanten in de regio huishoudelijke hulp geeft.
Joppe heeft aan de Hogeschool Nijmegen verpleegkunde gestudeerd. Aan de Universiteit van Utrecht heeft ze de Master of Management in de non-profit gevolgd. Momenteel studeert zij rechten aan de Universiteit van Amsterdam.
Voor haar aanstelling bij Pantein was Jacqueline Joppe werkzaam als manager Zorginkoop ziekenhuizen en ggz bij VGZ-IZA-Trias zorgverzekeringen. In de periode 2007-2008 was zij adjunct-directeur bij het Nederlands Inkoop Centrum met de aandachtgebieden maatschappelijk verantwoord ondernemen en innovatie.
De driehoofdige raad van bestuur van Pantein is nu weer op volle sterkte.

Bron: Zorgmarkt.net

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen