Steun RvC, OR en vakbonden MSD Organon bij het kort geding of protestmars

Array

KORT GEDING 4 maart 13.30 uur in de rechtbank Amsterdam
Steun de medewerkers in de Amsterdamse rechtbank. Niet iedereen past in de rechtszaal. Degenen die er niet in passen, maken een demonstratieve tocht. Om te laten zien dat je het personeel van MSD uit Oss steunt in het kort geding van RvC, OR en vakbonden is ieders aanwezigheid belangrijk! De ondernemingsraad, de raad van commissarissen en de vakbond spannen de rechtszaak aan omdat ze vinden dat de zoektocht naar een overnamepartner voor de onderzoekstak in Oss moet worden doorgezet. En het is ook vooral een zaak om zoveel mogelijk R&D werkgelegenheid in Nederland te behouden.

MSD heeft eerder deze week bekendgemaakt dat er geen partij gevonden is die de onderzoekstak wil overnemen. Dit kwam als een verrassing voor de betrokkenen, die daarop naar de rechter gingen.

Dus steun de medewerkers van MSD Organon: op vrijdag 4 maart; de zaak dient om 13.30 uur in de rechtbank van Amsterdam.
Parnassusweg 220
1076 AV Amsterdam

Of tijdens de protestmars in Oss ten tijde van het kort geding

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen