Darmkanker, hoe verder?

Array

Informatieavond over darmkanker
Op donderdagavond 24 maart organiseren Meander Medisch Centrum Amersfoort en SPKS (Stichting voor Patienten met Kanker aan het Spijsverteringskanaal) de informatieavond ‘Darmkanker, hoe verder?’ De informatieavond vindt plaats in de darmkankermaand maart en is bedoeld voor darmkankerpatienten en hun naasten. De informatieavond wordt afgesloten met ‘De Darmdialogen’, een toneelvoorstelling om aandacht te vragen voor darmkanker.

Programma
Tijdens de informatieavond vertelt Jolien Pon, voorzitter patientengroep Darmkanker van SPKS over de activiteiten van de patientenvereniging. MDL-arts drs. R. Vermeijden van Meander Medisch Centrum geeft informatie over poliepen, kanker en screening. Internist-oncoloog dr. H. Bloemendal zal ingaan op de rol van patient en medisch professional. Tijdens de avond is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen aan de medische professionals. Patienten en hun naasten hebben vaak – naast medische vragen – persoonlijke vragen die niet altijd aan de behandelend arts worden gesteld. Op deze informatieavond is speciaal tijd ingeruimd voor het stellen van vragen aan de professionals van het ziekenhuis.

De Darmdialogen
De avond wordt afgesloten met toneelvoorstelling ‘De Darmdialogen’, een humoristisch drama over darmen. Deze toneelvoorstelling wordt aangeboden door MLDS om aandacht te vragen voor darmkanker.

Aanmelden
Informatieavond ‘Darmkanker, hoe verder?’ vindt plaats op donderdag 24 maart vanaf 19.00 uur op  locatie Amersfoort Lichtenberg van Meander Medisch Centrum, Utrechtseweg 160 in Amersfoort. Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op www.spks.nl. Toegang is gratis.

Recente artikelen