UMC Utrecht implementeert RES Software op nieuwe Windows 7 omgeving

Array

Implementatie vereenvoudigt migratie naar Windows 7
UMC Utrecht implementeert de RES Dynamic Desktop Studio, bestaande uit RES Workspace Manager en RES Automation Manager om de geplande Windows 7 migratie te vereenvoudigen en IT-operationele taken te automatiseren. De migratie naar Windows 7 in combinatie met de oplossingen van RES Software zorgt voor een verkorting van inlogtijden, vereenvoudiging van beheer en het verlagen van het aantal incidenten. Met RES Workspace Manager zijn persoonlijke workspaces per eindgebruiker centraal te definieren en te beheren. RES Automation Manager automatiseert het beheer en onderhoud van de Windows-omgeving. De uitrol van het migratietraject start in april 2011.

Het UMC Utrecht heeft een omgeving van meer dan 10.000 pc’s waarin applicaties worden aangeboden via Citrix, Microsoft App-V en fat clients. Vereenvoudiging van beheer, continuïteit, flexibiliteit en het feit dat Windows XP over een tijd niet meer ondersteund wordt leidde tot de keuze om te migreren naar Windows 7.
“Gezien de diversiteit van de medewerkers en het gebruik van ICT op verschillende plaatsen in het ziekenhuis, is het belangrijk dat iedere medewerker snel kan inloggen om de patient zo snel mogelijk te helpen”, zegt Erwin van den Heuvel, hoofd afdeling ICT services bij UMC Utrecht. “Door de keuze voor RES Software zal voor iedere gebruiker een gepersonaliseerde desktop worden aangeboden met hierin de applicaties, data en instellingen die de ingelogde gebruiker op dat moment en op die locatie nodig heeft, met daarbij de juiste security instellingen en autorisaties.”
De implementatie van RES Dynamic Desktop Studio biedt de IT beheerders van het ziekenhuis de mogelijkheid om vanaf hun werkplek het beheer van de desktop- en serveromgevingen efficient te organiseren en te stroomlijnen. Door deze taken te automatiseren en te delegeren naar de servicedesk is deze eenvoudiger in staat om taken uit te voeren waardoor eindgebruikers sneller geholpen worden en de gebruikerstevredenheid zal toenemen.

Bron: RES software
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen