Viva la Donnadag op 28 mei 2011 in Havenziekenhuis

Array

Op zaterdag 28 mei wordt er weer een Viva la Donnadag georganiseerd in het Havenziekenhuis. Dankzij meer dan 30 sponsoren en 50 vrijwilligers krijgen 80 vrouwen, die kanker hebben of hebben gehad, een heerlijke verwendag. Iedere deelnemer krijgt diverse behandelingen, zoals een massage, voetreflex-, pedicure-, manicure- of gezichtsbehandeling. Er zijn visagisten aanwezig en voor de liefhebbers professionele fotografen. Ook kunnen de deelnemers tijdens de Viva la Donnadag diverse workshops bijwonen. Aan het einde van de dag krijgt iedereen een verrassingstas met heerlijke producten mee naar huis.

De Viva la Donnadag is gratis toegankelijk voor alle vrouwen in Rotterdam en omgeving, die kanker hebben of hebben gehad. Wel moeten zij zich van tevoren op even opgeven. Meld je aan via [email protected]. Meer informatie vind je via deze link.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen