Studenten KW1C organiseren Gift Fair voor Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis

Array

Op vrijdag 1 april 2011 organiseren studenten van het Koning Willem I College een ‘Families voor Families Gift Fair’ in winkelcentrum de Helftheuvel te ’s-Hertogenbosch. Op deze dag wordt het winkelend publiek uitgenodigd een cadeautje te kopen voor een familielid en zijn er prijzen te winnen bij een Rad van Fortuin. De opbrengst komt ten goede aan de inrichting van de familiekamers in de nieuwbouw van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Families voor Families Gift Fair
Iedereen heeft wel een familielid die een cadeautje verdient vanwege een verjaardag, het behalen van een examen of diploma of zomaar als bedankje. Tijdens de Gift Fair zijn allerlei leuke cadeautjes te koop, die door winkeliers van de Helftheuvel voor niets of voor een gereduceerde prijs ter beschikking worden gesteld. Ook worden de hele dag lootjes verkocht, waarmee kans gemaakt kan worden op een prijs bij het Rad van Fortuin. Ook deze prijzen zijn door de winkeliers speciaal voor deze dag ter beschikking gesteld.

Studentinitiatief
De Gift Fair wordt georganiseerd door studenten van de opleiding Marketing, Communicatie en Evenementenorganisatie van het Koning Willem 1 College. Zij kregen vanuit de opleiding de mogelijkheid een onderneming te starten. Dit werd Basten Events; een non-profit organisatie met een goed doel voor ogen. De studenten kozen als goed doel voor het project ‘Inrichting van de familiekamers’ van de Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Dicht bij de zieke zijn
Voor ernstig zieke patiënten is het contact met hun naaste familie en vrienden erg belangrijk. Omgekeerd wil de familie ook zelf op cruciale momenten graag dicht bij de zieke zijn. Daarom komen in de nieuwbouw van het Jeroen Bosch Ziekenhuis familiekamers op de afdelingen Moeder & Kind, Spoedeisende Hulp en Intensive Care. Hier kan de familie de nacht doorbrengen of verblijven tussen de bezoekmomenten. Voor de inrichting van elke familiekamer is €7.500, – nodig. Elke kamer krijgt onder andere een keukentje, een werkhoek met computer, een zitje met salontafel annex speeltafel, een meubel met bedbank, stoffering, wandverlichting en een grafische wanddecoratie. De studenten hopen met hun actie geld in te zamelen voor de inrichting van tenminste één familiekamer. Kijk voor meer informatie over het project ‘Inrichting van de familiekamers’ op www.vriendenjbz.nl of op www.bastenevents.nl.
Afdeling: Marketing & Communicatie Telefoon: (073) 699 84 15 Fax: (073) 699 89 29 E-mail: [email protected]

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een groot ziekenhuis op meerdere locaties in de regio ’s- Hertogenbosch en de Bommelerwaard. Sinds 1274 kent de regio een gastvrij ziekenhuis waar persoonlijke aandacht voor de patiënt, kwaliteit en innovatie belangrijk zijn. Het ziekenhuis betrekt in 2011 een nieuw gebouw en wil dan het meest patiëntgerichte ziekenhuis in Nederland zijn. Met ruim 240 medisch specialisten verdeeld over 29 specialismen is het Jeroen Bosch Ziekenhuis een topklinisch centrum voor acute en specialistische zorg. Als opleidingsziekenhuis levert het een belangrijke bijdrage aan de opleiding van artsen en verpleegkundigen in Nederland. Speerpunten in de zorg zijn Oncologie, Cardiovasculaire geneeskunde, Endoscopie en Transmurale geneeskunde.

Recente artikelen