Informatieve site www.zelfstandigezorgverleners.nl gelanceerd

Op initiatief van Thuiszorg De Lage Landen is de internetsite www.zelfstandigezorgverleners.nl gelanceerd. Op deze site vinden zelfstandigen in de zorg alle informatie die voor hen belangrijk is: voorwaarden en consequenties, voor- en nadelen van zelfstandig ondernemen, eisen van belastingdienst, tips voor administratie, ervaringsverhalen van zorgverleners die de voordelen van het zelfstandig ondernemen in de zorg inmiddels kennen, beschikbaar werk etc.

Volgens Edwin Jansen van Thuiszorg De Lage Landen wordt met deze site in een duidelijke behoefte voorzien. “We hebben veel contact met zorgverleners die uit het strakke stramien van minuten tellen willen maar niet goed weten hoe ze moeten beginnen als zelfstandig ondernemer en niet precies weten wat de consequenties zijn”.
Op de site wordt veel informatie gegeven over o.a. belastingdienst, administratieve eisen, én consequenties van het zelfstandig ondernemen.”Een overzicht van werk dat op dit moment beschikbaar is en ook de ervaringsverhalen van collega zorgondernemers maken het compleet. We ontvangen goede reacties van de zorgverleners, ze kunnen zich een goed beeld vormen van de mogelijkheden doordat alle informatie op een plek te vinden is” aldus hr. Edwin Jansen.

Thuiszorg De Lage Landen biedt landelijk 24 uurs thuiszorg en thuisverpleging en heeft zich, naast het bieden van uitstekende thuiszorg, ten doel gesteld  duidelijkheid te scheppen in de informatiestroom voor zorgverleners én zorgvragers.
“Dus naast deze nieuwe site geven we ook informatie direct aan mensen die zorg nodig hebben en zoeken. Een doolhof voor de meeste maar op www.particuliere-thuiszorg.nl staat het allemaal duidelijk omschreven”.

Meer informatie is terug te vinden op www.thuiszorgdelagelanden.nl

JnJ Medical

Restoring the joys of life, als resultaat van onze gezamenlijke activiteiten. Dát is waar we naar streven. Een inspirerende missie voor één van de grootste toeleveranciers van ziekenhuizen in de Benelux. Johnson & Johnson Medical werkt samen met ziekenhuizen en zorginstellingen aan het optimaliseren van de zorg vanuit haar core business: medische producten, instrumenten en services.

In alles wat we doen streven we naar hoogwaardige kwaliteit, professionaliteit en naar duurzame contacten met onze partners.
’s Werelds meest omvangrijke healthcare fabrikant

Met kantoren in Dilbeek (B) en Amersfoort voorziet Johnson & Johnson Medical het merendeel van de ziekenhuizen in de Benelux van producten en services van DePuy, Ethicon en Ethicon Endo-Surgery.

Johnson & Johnson Medical is onderdeel van Johnson & Johnson, ’s werelds meest omvangrijke en veelzijdige fabrikant van healthcare producten en leverancier van aanverwante diensten.
Ruim 100 jaar ervaring

Met ruim 100 jaar ervaring concentreert de ‘Johnson & Johnson family of companies’ zich op de medische, consumenten- en farmaceutische markt met een sterke focus op onderzoek gebaseerde en technologie gedreven producten. Tekenend voor het bedrijf zijn het decentraal management, de lange termijn visie en het werken volgens de ethische principes vervat in het Credo.

De werknemers van Johnson & Johnson werken samen met partners in de gezondheidszorg en bereiken met hun portfolio dagelijks miljarden mensen wereldwijd. En, zolang er mensen zijn van wie de gezondheid te wensen over laat blijven wij streven naar innovatie.

Recente artikelen