Indicatiestelling Wmo onderzocht: rapport verschijnt op 7 april

Op het Julius congres over indicatiestelling op 7 april houdt Teun van der Linden een workshop over recente ontwikkelingen in de indicatiestelling binnen de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Hij is directeur van het bedrijf “het Wmokantoor”en verzorgt de indicatiestelling voor vele gemeenten. Ter ondersteuning van zijn workshop presenteert hij op 7 april een onderzoeksrapport rondom de Wmo indicatiestelling. Van der Linden baseert dat  op gegevens vanuit de gemeenten zelf. Die ontvingen van hem een online enquête. Daarnaast betrekt hij vanzelfsprekend enkele deskundigen bij het onderzoek, als mede de huidige ontwikkelingen binnen de Wmo.

Hij roept lezers die bij gemeenten werken op om de vragenlijst in te vullen, via de website www.wmokantoor.nl/enquete. Tot zover de oproep van Teun van der Linden. Op donderdag 7 april organiseert het Julius Centrum een congres over de toekomst van de indicatiestelling en de AWBZ, de Wmo de Wet op de Jeugdzorg en de Duitse AWBZ.  Vele aspecten over de Wmo passeren er de revue, niet alleen in de workshop van Teun van der Linden. Wilt u deelnemen aan het genoemde congres? Wilt u in één dag op de hoogte raken van alle recente ontwikkelingen? Wilt u uw  ervaringen delen met collega’s elders in Nederland in maar liefst twintig workshops? Surf dan naar www.unitzorginnovatie.nl , klik door op ‘Aankomende congressen’,  lees de brochure en meld u aan.

Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen