16 mei: speciale bijeenkomst over de implementatie van DOT

Array

16 mei: speciale bijeenkomst over de implementatie van DOT Op 1 juli aanstaande stelt DBC-Onderhoud het definitieve DOT-pakket voor 2012 beschikbaar. De ins en outs van dit pakket RS08 (RZ12a) zijn reeds voldoende bekend om met de implementatie te starten. Daarom organiseert DBC-Onderhoud hierover op 16 mei een speciale bijeenkomst.

Tijdige voorbereiding op DOT
De invoering van DOT vraagt om veel voorbereiding bij de zorginstellingen. Het is van cruciaal belang dat tijdig met deze voorbereiding wordt gestart, zodat de zorginstelling op 1 januari 20102 daadwerkelijk klaar is om over te gaan op registratie en declaratie van DBC-zorgproducten in het kader van DOT.

Wat komt aan bod?
Tijdens de bijeenkomst komen thema’s aan bod zoals schaduwdraaien, de werking van de grouper, de releaseplanning, de impact op DBC-tabellen, de overloopproblematiek en de communicatie over DOT met de dagelijkse gebruikers binnen de zorginstelling.
Het overgrote deel van de bijeenkomst zal bestaan uit workshops. De workshops worden voorbereid en gegeven door medewerkers van DBC-Onderhoud in samenwerking met mensen uit de dagelijkse praktijk in de zorginstellingen.

Voor wie?
Deze bijeenkomst is alléén bedoeld voor degenen die actief betrokken zijn bij de technische, financiele en/of organisatorische aspecten van implementatie van DOT in de eigen organisatie. Omdat het maximale aantal deelnemers beperkt is, vragen wij u nadrukkelijk om zich niet in te schrijven indien u niet tot deze categorie behoort.

De bijeenkomst is van 12.30 tot ongeveer 16.30 uur en vindt plaats in het NBC te Nieuwegein. Vanaf 11.30 is een lunch beschikbaar. U kunt zich hier voor de bijeenkomst inschrijven.

Bron: DBC-Onderhoud

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen