Met spoed gezocht: office manager bij BVN

(32 uur per week)
Borstkankervereniging Nederland (BVN) is de patientenorganisatie voor (ex)-borstkankerpatienten, erfelijk belasten en hun naasten. Een vooruitstrevende patientenorganisatie middenin een veranderproces om aan te sluiten bij de vraag van onze doelgroep en bij de sterk veranderende omgeving die groot belang hecht aan de inbreng van BVN.

Met 7000 leden, een landelijk bureau en een uitgebreid extern netwerk maken we ons samen sterk voor betere borstkankerzorg. Dat doen wij door het delen van kennis en ervaringen.

De office manager staat midden in het kloppende hart van BVN. Naast ondersteuning van directie, bestuur en adviesraad, de coördinatie van alle office management zaken zoals telefoon, post, kantoorbeheer, ben je aanspreekpersoon voor mensen die het bureau benaderen en/of bezoeken. Daarom ben je een belangrijk gezicht van BVN.

Wij zoeken een drukbestendig, servicegericht en daadkrachtig administratief talent:

  • HBO-werk- en denkniveau
  • 3-5 jaar werkervaring in vergelijkbare administratieve functies (kennis van MS Office)
  • hulpvaardige, flexibele houding
  • uitstekend tijd-management
  • sterke communicator, met goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
  • affiniteit met een patientenorganisatie zoals BVN
  • bij voorkeur eind april inzetbaar, 32 uur per week

Voor alle BVN-medewerkers gelden de volgende kerncompetenties: inlevingsvermogen, resultaatgerichtheid, zelfstandigheid en samenwerken.

Je maakt deel uit van het landelijk bureau dat bemenst wordt door een enthousiast en betrokken team van elf mensen. Je legt verantwoording af aan de directeur. De werkdagen zijn maandag tot en met donderdag.

De functie is gewaardeerd in schaal 7, CAO WMD.

Zend je cv en gemotiveerde reactie zo spoedig mogelijk per mail naar [email protected] o.v.v. het vacaturenummer: 2011-02

In verband met het vertrek van de huidige office manager per 1 mei zoeken wij een opvolger die eind april ingewerkt kan worden.

Recente artikelen