Gemeentelijke Gezondheidsbeleid staat centraal op 9 juni

Array

Na vier succesrijke studiedagen in de jaren 2007-2010 organiseren het Julius Centrum en de GGD Midden Nederland opnieuw een studiedag voor gemeente-ambtenaren en andere geïnteresseerden in gemeentelijk gezondheidsbeleid. Dit jaar vindt deze dag plaats op donderdag 9 juni van 9.00 tot 17.00 uur bij GGD Midden Nederland te Zeist. De dag is bedoeld voor beleidsmedewerkers en professionals met nog niet zoveel kennis en ervaring op de thema’s epidemiologie, jeugdgezondheidszorg, leeftijdsinterventies en WMO/gezondheidsbeleid.

Bij elk thema treedt ondergekende als hoofddocent en gespreksleider op. Hij geeft het theoretisch kader aan. Docenten van de GGD Midden Nederland gaan in op de praktijk. De maximale groepsgrootte bedraagt 25 mensen. Accreditatie voor deze studiedag is aangevraagd bij ABAN. Wilt u deelnemen aan deze studiedag? Surf naar www.unitzorginnovatie.nl. klik door op ‘Cursussen’, lees de uitvoerige documentatie en meld u aan.

Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen