Is er te leven mét kanker? Is er leven ná kanker?

Array

UMC St Radboud
Kom naar een bijzondere avond over leven met of na kanker
Is er te leven mét kanker? Is er leven ná kanker? Deze vragen staan centraal tijdens een bijzondere avond op  21 april. Jonge en oude ervaringsdeskundigen vertellen in aangrijpende levensverhalen over hun leven mét of na kanker. Over een periode vol strijd, wanhoop, moed, doorzettingsvermogen, levenslust en humor. U krijgt inzicht in de vele problemen waarmee deze mensen te maken krijgen. En u hoort wat er allemaal nog beter moet en kan in de behandeling en (na)zorg! Maar ook wat er wel (erg) goed gaat in de zorg komt aan de orde!

Voor wie interessant?
De avond `Leven met of na kanker’ is interessant voor iedereen: jong en oud, medisch en niet medisch, medewerkers van het UMC St Radboud en andere geïnteresseerden. Kortom, iedereen is welkom!

Waar en wanneer?
21 april, 20.00 – 22.15 uur
Zaal open 19.30 uur
UMC St Radboud, Radboud Auditorium, route 296

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen