Brijder Verslavingszorg vertelt over de student en zijn/haar middeltjes

Array

Jarenlang studeren en presteren aan de TU Delft gaat je niet zomaar in de koude kleren zitten. Al die tentamens, hertentamens, projecten en opdrachten. Er is zelfs een kans dat je helemaal doordraait; of erger nog, dat je uiteindelijk bij Philips of Shell terechtkomt. Vreselijk! Wat doe je om toch je hoofd koel te houden?

Iedereen heeft daar zo zân favoriete middeltjes voor; een peukje, een biertje, een lachfilm, misschien zelfs een meditatie of een wandeling door het park. Maar wat als het allemaal te veel wordt? Ga je dan aan de amfetamines, Ritalin, of andere brain-boosters? Wie gebruikt wat, en waarom?

Arjetta Timmer van Brijder Verslavingszorg vertelt over de student en zijn/haar middeltjes, met verhalen uit Delft die je misschien helemaal niet had verwacht. Na afloop is er een borrel in het Lagerhuysch van 3mE

Studium Generale: Borrellezing: Beter studeren doe je met betere drugs

door M&C

Studium Generale

24 mei 2011 | 16:00 uur
plaats: Faculteit 3mE, Mekelweg 2, Delft

Deze lezing wordt georganiseerd in samenwerking met studieverenigingen Froude en Leeghwater.

Toegang gratis

Meer informatie: www.sg.tudelft.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen