Fietstoertocht Saxion ondersteunt leukemiepatiënten

Array

Op zondag 15 mei wordt vanuit Nijverdal de tweede editie van de Ride4asmile verreden.
Enthousiaste studenten van de opleiding Commerciele Economie en de Randstad Topsport Academie van Saxion zetten zich in om deze wielertoertocht tot een succes te maken. De opbrengst komt geheel ten goede aan Stichting Matthijs: een stichting die zich inzet voor een aangenamer ziekenhuisverblijf voor leukemiepatienten.

Het parcours
De Ride4asmile start en finisht bij ‘De Wilgenweard’ in Nijverdal. Routes van 60, 90 en 120 kilometer voeren door het mooiste fietsgebied van Overijssel. Het parcours is afwisselend en de langere afstanden bieden ook de ervaren toerrijder voldoende uitdagingen. Er wordt gefietst in de omgeving van Markelo, Nijverdal, Holten en Rijssen. De beklimming van de Holterberg is in het parcours opgenomen. De Ride4asmile biedt naast individuele deelnemers ook bedrijven een sportieve uitdaging om geld in te zamelen voor het goede doel. Zij kunnen zich inschrijven als bedrijventeam.

Organisatie
De organisatie van het evenement is in handen van Saxionstudenten die binnen hun opleiding de studieroute Sport- en Experience Management volgen. Zij maken dankbaar gebruik van de kennis en ervaring van medestudenten Lars van der Haar (wereldkampioen veldrijden) en Bas Stamsnijder (beroepswielrenner).

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen