50-jarig jubileum afdeling Fysiologie UMC St Radboud

Array

De afdeling Fysiologie van het UMC St Radboud  bestaat 50 jaar. Dit vieren we 13 mei tijdens een bijeenkomst waarbij sprekers vanuit diverse hoeken de gezondheidzorg belichten. U bent van harte welkom.

Visionair Adjiedj Bakas spreekt over de ‘future of health’. Op prikkelende en humoristische wijze voorspelt hij hoe wij in de toekomst onze levensstijl gaan aanpassen om gezond ouder te worden. Daarbij gaat hij uit van de huidige ontwikkelingen in de gezondheidszorg.

Verder zijn er sprekers, waarvan twee uit Amerika, die vertellen hoe je een goede positie bereikt op Harvard, hoe je fysiek en mentaal gezond naar de top komt en hoe de fysiologie er over 50 jaar uitziet. Het geheel met een luchtig tintje.

Waar en wanneer?

Auditorium UMC St Radboud
Geert Grooteplein 15, route 296
6525 GA, Nijmegen
13 mei, 12.00 – 17.00 uur

Aanmelden

Ga daarvoor naar de website 50yearsphysiology.

Bron: UMC St Radboud

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen