Dik Hermans nieuw bestuurslid stichting VitaValley

Per 15 mei 2011 treedt Dik Hermans toe tot het bestuur van stichting VitaValley. Hij gaat zich voornamelijk richten op het verder verstevigen van de strategische activiteiten.

Dik Hermans is afkomstig van het College voor zorgverzekeringen (CVZ), waar hij eerst algemeen directeur en later bestuursvoorzitter was. In het verleden was Hermans onder andere directeur van het College van Toezicht Sociale Verzekeringen en van de Inspectie Werk en Inkomen.

VitaValley is een innovatienetwerk in de zorg dat ernaar streeft om samen met haar partners zorginnovaties te ontwikkelen en in heel Nederland te implementeren. Het bestuur van VitaValley bestaat verder uit Maarten Verkerk (voorzitter), Dirk Jan Bakker en Gerard Appelman.

Bron: VitaValley

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen