Ketenzorg aan spina bifida kinderen staat hoog op agenda van oudervereniging

Array

Op 2 mei (surf ook naar www.unitzorginnovatie.nl klik door op ‘Nieuwsbrieven’) staat het bericht “Ketenzorg voor kinderen met spina bifida wankelt”. Renée Jopp werkt bij de International Federation For Spina Bifida & Hydrocephalus. Zij laat het volgende weten. ?De BOSK is de Vereniging van en voor ouders van gehandicapte kinderen en (jong)volwassenen met een handicap. Die heeft als website adres www.bosk.nl.

Binnen de BOSK bevindt zich een werkgroep Spina Bifida. Op 7 oktober 2011 organiseert BOSK in samenwerking met de Spina Bifida -teams in Nederland in Utrecht een conferentie waarin deze problematiek centraal zal staan. Nadere gegevens hierover moeten nog bekend worden gemaakt. Een uitnodiging aanvragen voor de conferentie kan al wel via Anke Procee, [email protected].’

Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen