Bernhoven kiest theater als voorlichtingsmiddel over ongewild urineverlies:

Array

Het verlies van Viviane
Mijn naam is Viviane. Ik wil u graag uitnodigen voor een belangrijk moment in mijn leven. Ik zou het erg fijn vinden als u daarbij zou willen zijn.

Misschien hebt u al van mij gehoord. Ik ben 48 jaar en sinds tien jaar heb ik last van ongewild urineverlies. Het heeft erg lang geduurd voor ik daarover durfde te praten. Daardoor kwam het niet tot behandeling en zag mijn leven er op een bepaald moment niet zo hoopvol uit.

Doordat ik de moed niet heb opgegeven, is het mij uiteindelijk gelukt eruit te komen. Ik voel mij sinds mijn behandeling alsof ik bevrijd ben. Ik wil dat graag doorgeven aan vrouwen die nog niet zover zijn, in de hoop dat ook zij hun ongewild verlies van urine bespreekbaar zullen maken. Daarvoor is een website (www.viviane.nu) en een toneelstuk gemaakt. In Het Verlies van Viviane vertel ik mijn verhaal op het toneel. Ik doe dat in Theater Markant in Uden op woensdag 22 juni.

Bekkenbodemzorg in ziekenhuis
Omdat mijn verhaal goed aansluit bij de Bekkenbodemzorg van ziekenhuis Bernhoven (operatieve behandeling van verzakking en urine-), is dit ziekenhuis uitgekozen om voor de regio Oss-Uden-Veghel een bijdrage te leveren aan de promotie van het toneelstuk. Voorafgaand aan de voorstelling en ook na afloop ervan is er gelegenheid om u te laten informeren over de Bekkenbodemzorg in ziekenhuis Bernhoven. Specialisten van het ziekenhuis zijn op deze avond aanwezig om u te woord te staan.

Voorstelling in Theater Markant
De voorstelling begint om 20.30 uur. Toegangskaartjes kunt u voor 5 euro per stuk bestellen via www.viviane.nu. De kaarten zijn ook verkrijgbaar bij het Patienten Service Bureau van ziekenhuis Bernhoven in Oss en Veghel (tel. 0412-621120 en 0413-381637). De opbrengst van de kaartverkoop komt ten bate van de Stichting Bekkenbodem Patienten.

Recente artikelen