Zwanger op je 63ste!

Zwanger op je 63ste! Over reproductie op leeftijd | debat
Een vrouw van 63 krijgt gezonde dochter. Onlangs was dat groot nieuws. De kersverse moeder verklaarde zich bewust te zijn van haar egoïstische motieven. De techniek gaf haar een laatste kans om zwanger te worden, en zij greep deze kans.  Maar was het een goed idee?
Met: Jan Kremer, Toine Lagro en Evert van Leeuwen

Datum: maandag 23 mei 2011
Tijd: van 20:00 tot 22:00
Locatie: LUX Nijmegen
Organisator: Soeterbeeck Programma i.s.m. LUX

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen