Speciale editie Cicero nu verschenen

De nieuwe Cicero, het LUMC-nieuwsmagazine, ligt weer voor u klaar op centrale plaatsen in het LUMC. Een speciale uitgave deze keer, met de voorzitter van de Raad van Bestuur – prof. Ferry Breedveld – als gasthoofdredacteur. Deze Cicero richt zich in zijn geheel op de bijdrage van het LUMC en het Leidse Bio Science Park aan economie, gezondheid en innovatie.

Enkele onderwerpen:

  • Waar het om draait. De Leidse burgemeester over LUMC en Bio Science Park
  • Van ontdekking tot product. Drie hoogleraren delen hun ervaringen
  • Bruikbare wetenschap. Academische werkplaatsen koppelen onderzoek en praktijk

Stripverhaal
Daarnaast treft u onder andere een compleet stripverhaal aan over de ontwikkeling van een Leids bioscience-bedrijf, een reportage over een onderzoeker die met haar vinding de markt op wil, en drie persoonlijke portretten van aanstormende toponderzoekers in het LUMC.

Cicero wordt toegezonden aan abonnees en externe relaties van het LUMC, onder wie huisartsen in de regio en ministeries. Het blad is te vinden bij de in- en uitgangen van het LUMC. Cicero is ook online te lezen. Wilt u Cicero thuisgestuurd krijgen? Klik hier om u te abonneren.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen