Congres ‘Architectuur in de Zorg’23 juni 2011

Men neme een architect…
Recept voor een goed zorgsysteem

Voor de tweede keer organiseren HL7, IHE, NAFen Nictiz het congres ‘Architectuur in de Zorg’. Waar vorig jaar het zwaartepunt lag op de rol van de architect, wordt nu dieper ingegaan op hoe architectuur optimaal kan worden ingezet om het zorgproces te ondersteunen. Dit punt wordt belicht met praktijkcasussen door verschillende partijen uit het veld. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van informatie-uitwisseling en standaarden komen aan bod.

Deskundige sprekers delen vanuit diverse perspectieven hun praktijkervaringen en laten zien op welke wijze zij architectuur inzetten om het zorgproces te ondersteunen. Wat zijn de landelijke, regionale en internationale ontwikkelingen en met welk juridisch kader dient de architectuur rekening te houden?

Posterevent
Tijdens de lunch van het congres vindt een posterevent plaats. Dit geeft organisaties de mogelijkheid om hun ideeen/modellen op het gebied van architectuur toe te lichten met een poster. Als u een interessante poster heeft die u wilt delen met andere bezoekers, mail deze dan naar Barbara Michels ([email protected]). Op het inschrijfformulier geeft u aan dat u een poster aanlevert. De organisatie maakt een selectie uit de ingezonden posters.

Datum: Donderdag 23 juni 2011
Locatie: NBC, Nieuwegein
Tijd: 09:00 tot 18:00 uur
Programma: Bekijk het programma en de diverse themasessies
Kosten: €245,00 inclusief lunch en netwerkborrel
Aanmelden: U kunt zich via het online inschrijfformulier direct aanmelden
Meer informatie: Meer informatie kunt u vinden op de Nictiz website

Recente artikelen