Steun het Helen Dowling instituut tijdens het 7e ‘Helen Dowling Gala’

Op 21 mei 2011 vindt het 7e ‘Helen Dowling Gala’ plaats in de DeFabrique te Utrecht.
Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn. U mag een prachtige avond verwachten met heerlijk eten en drinken, met ontroering, humor en passie, met unieke veilingstukken en misschien wel een auto als hoofdprijs van de loterij. Anita Witzier zal het Gala presenteren en u kunt erop rekenen dat zij dat op een charmante, enthousiaste en deskundige manier zal doen. Het Gala staat in het teken van ‘Ontmoeten’.

De opbrengst van het Gala komt geheel ten goede aan het werk van het Helen Dowling Instituut, namelijk de psychosociale begeleiding van mensen met kanker én hun naasten om hen te helpen de ziekte emotioneel te verwerken. Uw steun is hard nodig om dit te kunnen doen.

Schrijf u nu in en kom met uw vrienden, familie, collega’s, relaties en/of bekenden naar het Helen Dowling Gala of draag op één van de vele andere manieren uw steentje bij.

Geschiedenis

Het Helen Dowling Instituut in Utrecht bestaat 22 jaar en helpt jaarlijks ruim 1.000 mensen met kanker te leven. Onze psychosociale zorg combineren wij met wetenschappelijk onderzoek en het trainen van artsen en verpleegkundigen werkzaam in de oncologie. Omdat het Helen Dowling Instituut sinds 2006 geen overheidssubsidie meer ontvangt, is ons voortbestaan, en dus ons goede werk, mede afhankelijk van steun door derden.

Benefietgala

Vandaar dat het Helen Dowling Instituut sinds 2005 jaarlijks een uniek benefietgala organiseert. Het Gala is uniek, omdat er naast het geweldige feest ook op een mooie wijze plek is voor de bijzondere inhoud van ons werk. Het Helen Dowling Gala is het grootste benefietgala in de regio Utrecht en mag zich scharen bij de Nederlandse top. Vaak krijgen wij dan ook complimenten van onze gasten dat het Helen Dowling Gala een van de leukste en meest onderhoudende benefietgala’s van Nederland is. Kijkt u hiernaast voor een korte impressie, de films van voorafgaande jaren. Een scala van bekende artiesten trad bij ons op, zoals Gerard Joling, Anita Meijer, Edsilia Rombley, Loïs Lane, Cor Bakker, de Coronas en de Crazy Pianos. Wij zijn vereerd dat Anita Witzier in 2011 voor de 4e keer het Gala zal presenteren. Zij draagt ons werk een zeer warm hart toe.

Opbrengst

Dankzij vele sponsors, lage kosten, prachtige veilingstukken en gulle gevers, konden we tot nu toe ieder jaar een geweldige eindcheque presenteren. De laatste vier Gala’s hebben netto ruim een miljoen euro opgebracht. Daardoor konden vele duizenden kankerpatienten en hun naasten geholpen worden en verder gaan met hun leven dat door de diagnose kanker volledig op zijn kop stond. Maar ook konden we mensen helpen die ongeneeslijk ziek waren en niet meer lang te leven hadden.

Programma Gala 2011

17.00 uur Ontvangst

18.00 uur Opening gala

18.15 uur Voorgerecht

18.45 uur Cabaretgroep Mier

19.10 uur Uitleg + start stille veiling door Mier

19.25 uur Tussengerecht

19.55 uur Ellen ten Damme

20.10 uur Redondo Musica

20.25 uur Netwerkmoment

20.45 uur Hoofdgerecht

21.30 uur Berget Lewis

21.50 uur film HDI

21.55 uur Openbare veiling

Dessert

22.45 uur Einde openbare en stille veiling en bekendmaking loterij

Koffie + lekkernij

22.50 uur Uitreiken cheque

Dankwoord

23.00 uur After party

01.00 uur Einde afterparty

Zorg dat u erbij bent!!

Help mee kanker draaglijk te maken!!

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen