Thuiszorgorganisatie Tzorg groeit explosief

Thuiszorgorganisatie Tzorg groeide in 2010 autonoom met ca. 500% van ruim € 5 miljoen naar bijna € 30 miljoen. Het werkgebied is uitgebreid naar 200 gemeenten en er werken landelijk 3100 medewerkers voor 10.000 clienten.

Mark van den Berg, Directeur Tzorg: “We zijn in 2010 fors gegroeid, onder andere door de vliegende start vanaf januari in Twente en West-Brabant. We zijn er in geslaagd een zeer solide en kwalitatief sterke organisatie neer te zetten en daarmee het vertrouwen te winnen van vele clienten en medewerkers. Daarmee is de basis gelegd voor onze verdere ontwikkeling. In de toekomst blijven we investeren in onze contacten en samenwerking met gemeenten, clienten, medewerkers en organisaties in de keten.’’

Tzorg
Tzorg is een landelijk werkende specialist voor de hulp bij het huishouden (HV1 en HV2) en voert geen AWBZ-gerelateerde werkzaamheden uit. Tzorg onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht voor clienten en de kwaliteit van de dienstverlening. De continuïteit in hulpverlening door Tzorg is voor clienten, maar ook voor veel gemeenten een belangrijke reden om gebruik te maken van de dienstverlening van Tzorg. Zorg en aandacht voor de client staan bij Tzorg voorop. De wensen en gewoonten van de client vormen het uitgangspunt bij het verrichten van de werkzaamheden. Meer informatie is te vinden op www.tzorg.nl. Tzorg is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar via het nummer 088-0025500 (lokaal tarief).

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen