Achmea bundelt zorgactiviteiten in één divisie

Array

Achmea heeft een nieuwe zorgdivisie: de divisie Zorg & Gezondheid. Deze nieuwe divisie, met een nieuwe naam, is een logische voortzetting van de fusie van Agis Zorgverzekeringen en Eureko/Achmea in 2007.

Door de fusie ontstonden twee divisies op het gebied van zorg: de divisie Zorg en de divisie Agis Zorgverzekeringen. Deze bundelen nu hun krachten binnen één divisie om hun ambitie in de zorg waar te maken: het samen met zorgverleners verder verbeteren van de kwaliteit van zorg en de zorg betaalbaar houden op de langere termijn.

Directie
Roelof Konterman is door de Raad van Bestuur van Achmea benoemd tot voorzitter divisie Zorg & Gezondheid. Marjolein Verstappen is benoemd tot directeur Zorginkoop en is tevens vice-voorzitter van de divisie.

Achmea en haar merken
De divisie Zorg & Gezondheid verzekert via haar zorgmerken, Zilveren Kruis Achmea, Agis, FBTO, Interpolis, Avéro Achmea, Pro Life, DVZ Zorgverzekeringen, OZF of TakeCareNow! 4,8 miljoen verzekerden. Voor klanten verandert er niets.

Genoemde benoemingen zijn onder voorbehoud van goedkeuring van de toezichthouders.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen