Rijnstate in Arnhem kiest voor MenuScan van DDinformatica

Array

Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem gaat MenuScan van DDinformatica inzetten voor de elektronische verwerking van menukaarten. Het ziekenhuis gebruikt deze software al enkele jaren naar tevredenheid op de locatie in Zevenaar. De twee locaties vallen nu onder een bedrijflicentie en kunnen hiermee voor 600 clienten menukaarten scannen.

Dagelijks maken de clienten hun maaltijdkeuzes bekend door een zogenaamde menukaart in te vullen. Een goede en betrouwbare verwerking van deze keuzes is een absolute voorwaarde om aan de wensen van de clienten te voldoen. De handmatige invoer van deze keuzes is een tijdrovend en arbeidsintensief proces dat de nodige nauwkeurigheid vereist. Met MenuScan behoort deze handmatige invoer definitief tot het verleden. De formulieren worden gescand en automatisch herkend. Door de standaard interface tussen MenuScan en CuliCart Hospitality, het door Rijnstate gebruikte keukensysteem, worden de gewenste maaltijden automatisch in het systeem doorgevoerd.

Over DDinformatica
DDinformatica – softwareleverancier uit Hoofddorp – biedt oplossingen voor het elimineren van papier en het optimaliseren van documentstromen. Sinds het ontstaan in 1993 richt DDinformatica zich op de ontwikkeling van effectieve software voor de automatisering en beheersing van uiteenlopende documentstromen met als doel om meer werk te verrichten met minder papier en minder arbeid.

Over Rijnstate Ziekenhuis
Rijnstate biedt hoogwaardige ziekenhuiszorg in de regio Arnhem en de Liemers. Dat doen wij vanaf vijf verschillende locaties: Arnhem, Zevenaar, Velp, Arnhem-Zuid en Dieren. Rijnstate levert binnen een verzorgingsgebied van 460.000 inwoners basiszorg en topklinische zorg. Topklinische zorg wil zeggen hooggespecialiseerde medische zorg in een opleidingsziekenhuis.

Bron: DDinformatica B.V.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen