Maandag opent de poli-apotheek Rijnstate Arnhem

Array

In ziekenhuis Rijnstate Arnhem wordt maandag een poli-apotheek geopend. In deze apotheek kunnen patienten direct na hun polikliniekbezoek de voorgeschreven medicatie afhalen.
Op maandag 6 juni wordt in Rijnstate Arnhem de nieuwe poli-apotheek geopend. In deze apotheek kunnen patienten direct na hun polikliniekbezoek de voorgeschreven medicatie afhalen.

Medicatie en advies
Vanaf 6 juni kunnen patienten van Rijnstate Arnhem direct na een polibezoek met hun recept naar de apotheek in het ziekenhuis. Maar ook met een recept van een andere arts, zoals de huisarts of een medisch specialist uit een ander ziekenhuis, kunnen zij bij de poli-apotheek medicijnen halen. Daarnaast kan men met vragen en voor advies over medicijnen en zelfzorgmiddelen bij de medewerkers van de poli-apotheek terecht.

De poli-apotheek is een belangrijke uitbreiding van de dienstverlening van Rijnstate Arnhem. Marjolein Geleedst, een van de poliklinisch apothekers, licht toe: “In Rijnstate Velp hebben we al jaren een poli-apotheek. En dat werkt naar volle tevredenheid van onze patienten. Zij kunnen na hun bezoek aan een arts of andere zorgverlener direct in het ziekenhuis hun medicijnen ophalen en hoeven niet nog eens langs hun eigen apotheek. De poli-apotheek zorgt ervoor dat de eigen apotheek geïnformeerd wordt over de afgegeven medicatie.”

Op termijn wordt ook een poli-apotheek geopend in Rijnstate Ziekenhuis Zevenaar.

Openingstijden
Rijnstate Poli-apotheek Arnhem is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur. De ingang bevindt zich buiten naast de hoofdingang van Rijnstate Arnhem (Wagnerlaan 55 te Arnhem).

Bron: Rijnstate Arnhem

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen