REshape Talks TEDxMaastricht: ideas worth doing

UMC St Radboud
Wat heeft TEDxMaastricht teweeggebracht?
Tijdens TEDxMaastricht op 4 april is veel inspiratie voorbijgekomen over de toekomst van de gezondheidszorg. Met de ideeen zit het wel goed. Maar worden ze ook uitgevoerd? In navolging van TEDxMaastricht organiseert het REshape Expert & Innovation Centre van het UMC St Radboud op 23 juni een speciale REshape Talks avond over de ideeen van TEDxMaastricht. Motto is Ideas worth doing.

REshape Talks
Aan het woord komen twaalf sprekers die op hun manier geraakt zijn door TEDxMaastricht. Zij veranderden daardoor iets in hun werk in de gezondheidszorg. Hoe brengen deze mensen de ideeen van TEDxMaastricht in praktijk? Op 23 juni vertellen ze het in presentaties van 20 dia’s van elk 20 seconden. Kort, bondig en opnieuw inspirerend. Tussendoor is er muziek en volop gelegenheid om met de sprekers en andere aanwezigen van gedachten te wisselen.

De REshape Talks zijn geïnspireerd op het Pecha Kucha format. Korte presentaties van 6,40 minuten zorgen voor een dynamisch programma waarin veel ideeen voorbij komen.

Tijd en locatie REshape Talks
Donderdag 23 juni, 17.00 – 21.00 uur
Researchtoren UMC St Radboud, 8e verdieping
Geert Grooteplein 28, route 289

Deelname
Deelname aan de avond is kosteloos. Wel vragen we een vrijwillige bijdrage voor de hapjes en drankjes. Ook attenderen we u op de actie `Inspire Japan’. Dit is een wereldwijd netwerk van Pecha Kucha avonden om geld in te zamelen voor herbouw van gebieden in Japan, die getroffen zijn door de aardbeving en tsunami van 11 maart.

Meer informatie en inschrijven
Voor meer informatie en inschrijven kijkt u op
www.reshapehealthcare.eu.
Wilt u de presentaties van TEDxMaastricht terugzien? Dat kan op www.tedxmaastricht.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen