Alzheimer Experience groot succes

Array

Het e-learning programma, www.alzheimerexperience.nl, bedacht door Marco Ouwehand,  is ontzettend positief ontvangen in Nederland. Op  8 juni, 12 dagen na de introductie op het internet waren er al 42.000 unieke hits op de site.
Samen met Alzheimer Nederland wordt er nu gewerkt aan een beeldmerk in de vorm van een knoop, zoals die al te zien is op http://www.alzheimer-nederland.nl/campagne Doel is om deze knoop een zelfde prominente positie te geven in de maatschappij, vergelijkbaar met het beeldmerk in relatie tot borstkanker, de Pink Ribbon.

Goed nieuws is dat er in Den Haag en Maastricht nog twee Martha Flora huizen bij komen. Het eerste huis staat in Elst, Utrecht. Het Martha Flora huis is speciaal gericht op de woonvorm voor Alzheimer Patienten.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen