#Gezondevraag: Nieuwe Twitterdienst voor Gezondheidsvragen

Array

Gezondheidscommunity.nl, een social netwerk voor het delen van kennis en ervaringen op het gebied van Gezondheid & Zorg heeft een nieuwe Twitterdienst gelanceerd voor het stellen en beantwoorden van vragen op
gebied van gezondheid middels Twitter: #gezondevraag

Twittergebruikers kunnen hun vraag over gezondheid zoals zwangerschap, ADHD, afvallen, psoriasis enzovoort, realtime aan bijna 4500 volgers van @Gezondevraag stellen door #gezondevraag te gebruiken in hun tweet.

De volgers van @Gezondevraag kunnen eenvoudig hun kennis en ervaringen delen door te replyen op de betreffende tweet. De vraagsteller krijgt automatisch en realtime een Twitterbericht wanneer er een antwoord op zijn vraag is gegeven.

Volledig automatisch worden vraag en antwoorden vastgelegd op gezondheidscommunity.nl zodat de kennis en ervaringen ook beschikbaar is voor anderen websitebezoekers van de community.

Over Gezondheidscommunity.nl
Gezondheidscommunity.nl is begin 2009 gestart door Rob Boeyink en heeft als doel Nederland op gebied van gezondheid aan elkaar te verbinden. Gezondheidscommunity.nl heeft op dit moment ruim 2250 leden en zijn er meer dan 1560 vragen gesteld.

www.gezondheidscommunity.nl

http://twitter.com/Gezondevraag

Recente artikelen