Tutorial ‘Succesvol starten met e-(mental) health’

0
137

Innovatie en een nieuwe manier van werken roepen vragen op. Voor het gebruik van online behandelinterventies binnen de reguliere zorgtrajecten geldt hetzelfde. Daarom organiseert Minddistrict op vrijdag 24 juni van 10.00 – 12.30 uur een tutorial over het nieuwe behandelen in Amsterdam Bright City (www.amsterdambrightcity.nl), direct naast het station Amsterdam Zuid/WTC.

Het tutorial is geschikt voor directeuren, beleidsmedewerkers, managers, behandelaren en applicatiemanagers die alles te weten willen komen over een succesvolle e-(mental) health implementatie. Het tutorial is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Vorig artikelMOVISIE trendstudie seksueel geweld: beleid en visie ontbreken
Volgend artikelArtrose: van oefentherapie tot operatie
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.