Ziekenhuis Bernhoven presenteert Bernhoven op de kaart

Array

Op 20 juni onderstreept ziekenhuis Bernhoven het behalen van het hoogste punt op een bijzondere wijze. Tijdens de vierde bijeenkomst van de Vrienden van Bernhoven, die gehouden wordt in Villa d’Arto in Uden, presenteert het ziekenhuis ‘Bernhoven op de kaart’. Een fietsroutekaart die bewoners van de regio uitnodigt om de omgeving van het nieuwe ziekenhuis beter te leren kennen. Op de fiets! De kaart wordt in de regio huis aan huis verspreid in de week voor 1 juli.

‘Op naar de top’. Dat is het thema van de bijeenkomst. Die top, dat is het moment waarop de deuren van het nieuwe ziekenhuis begin 2013 voor het publiek opengaan. Een andere top wordt op 1 juli aanstaande bereikt: die van het hoogste punt. In de aanloop naar dit hoogtepunt presenteert ziekenhuis Bernhoven op maandag 20 juni ‘Bernhoven op de kaart’. Een fietskaart met een route rondom het nieuwe ziekenhuis, en twee routes vanaf de huidige locaties naar de nieuwe in Uden. En veel informatie over het aanstaande ziekenhuis en de prachtige groene omgeving van de Maashorst.

 

Op de fiets

Manon Velde-Katgert, lid van de Raad van Bestuur van ziekenhuis Bernhoven, Marion van Zoom, projectmanager Nieuwbouw van het ziekenhuis, en Frank Brekelmans, projectdirecteur van Bouwcombinatie Bernhoven, lichten de weg van de start van de bouw naar het hoogste punt toe. Stella van Emmerik, hoofd communicatie van ziekenhuis Bernhoven, vertelt iets over de realisatie van ‘Bernhoven op de kaart’ en over de samenwerking met enkele Vrienden van Bernhoven. Daarna stapt het gezelschap op de fiets voor een korte rit naar de bouwplaats aan de Nistelrodeseweg. Villa d’Arto bevindt zich in de Maashorst, het natuurgebied dat het decor van het nieuwe ziekenhuis vormt, en dat een Vriend van het eerste uur is.

Recente artikelen