Doe mee aan het onderzoek voor het gebruik van Social Media in de zorg!

Array

Mijn naam is Nannet Vermeer en voor de afronding van mijn studie Bedrijfscommunicatie en Digitale Media, die ik volg aan de Universiteit van Tilburg, voer ik een onderzoek uit naar de motieven voor het gebruik van sociale media in de gezondheidszorg. Tijdens dit onderzoek word ik begeleid door dr. Kiek Tates (assistent professor gezondheidscommunicatie) en dr. Marjolijn Antheunis (assistent professor sociale aspecten van nieuwe media).

Sociale media, zoals Hyves, Facebook, LinkedIn, Twitter en Youtube, zijn anno 2011 niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Ook in de gezondheidszorg wordt er steeds meer gebruik gemaakt van deze sociale media. Door middel van een vragenlijst willen we achterhalen welke redenen patienten en zorgverleners hebben om sociale media wel/niet te gebruiken.

 

De vragenlijst opent wanneer u op deze link klinkt.

 

Uw antwoorden worden volledig anoniem verwerkt en daarom wil ik u vragen een zo eerlijk mogelijk antwoord te geven. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 10 minuten.

 

Mocht u op de hoogte willen blijven van mijn onderzoek, dan kunt u een e-mail sturen naar: [email protected]. Wanneer u de vragenlijst volledig heeft ingevuld, ontvangt u t.z.t. een e-mail met daarin de resultaten van mijn onderzoek.

 

Met vriendelijke groet,

Nannet Vermeer

Masterstudente Bedrijfscommunicatie & Digitale Media

Universiteit van Tilburg

Twitter.com/nannetvermeer | linkedin.com/in/nannetvermeer | facebook.com/nannetvermeer

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen