AmsterdamDiner haalt 710.000 euro op

Array

Gisteravondorganiseerde Stichting De Grote Onderneming het 18e AmsterdamDiner, het jaarlijkse benefietgala in de strijd tegen aids. In totaal werd door de deelnemers 710.000 euro bijeengebracht voor het Aids Fonds.

Het geld wordt gebruikt om een volwaardige kliniek neer te zetten op de campus van de Universiteit van Maputo in Mozambique. Als deze kliniek er eenmaal staat dan kan dit najaar een uniek verzekeringsproject van start gaan. Studenten in Nederland kunnen straks via HollandZorg, onderdeel van de zorgverzekeraar Salland, meebetalen aan de premies van de studenten in Maputo. Het project wordt uitgevoerd door de Nederlandse organisatie PharmAccess.

Ongeveer 1.100 mensen namen deel aan het diner in de Heineken Music Hall, waaronder Prinses Mabel , Wouter Bos, Jan Kees de Jager, Irene Moors, Erica Terpstra, Nicolette van Dam, Doutzen Kroes, Nicolette Kluijver, Victor en Rolf, Toine van Peperstraten, Peter van der Vorst, Cornald Maas, Jan des Bouvrie, Eric de Vogel en Caroline de Bruin, Erwin Olaf en Hans van Manen. De artiesten die optraden waren o.a. Mathilde Santing, Karin Bloemen, Jamai Looman, Berget Lewis, Edsilia Rombley en Daughters of Africa.

Bron:AllePersberichten.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen