iSOFT klant enthousiast over iSOFT MicroHIS X

Veel lof als beloning voor het harde werk
Na de succesvolle lancering van de nieuwe iSOFT MicroHIS X oplossing voor huisartsen in 2010, heeft het systeem zich bewezen in het veld, kreeg het veel lof en trok het nieuwe klanten aan.
“Ik ben trots dat ik mag werken met MicroHIS X!”. Dit compliment werd iSOFT onlangs gegeven door de klant Audy van der Wolf-Kross van Huisartspraktijk Nieuwenoord in Rotterdam. Inderdaad, er is geen mooiere vorm van erkenning en geen betere manier om een oplossing aan te bevelen, dan om een dergelijk groot compliment te ontvangen van een klant.
Het compliment is het resultaat van twee jaar intensief werken en doorontwikkelingen op de nieuwe oplossing. Om de toenemende vraag van de huisartsen te ondersteunen, hebben de iSOFT specialisten samen met betrokken klanten veel energie en passie geïnvesteerd om een makkelijk te gebruiken interface te creeren en uitgebreide functionaliteiten te bieden. En met succes; dit toont de enthousiaste reactie van de praktijk in Rotterdam. “Wat een prachtig resultaat. Wat een gemak, overzicht, het oogt ook ongelooflijk prettig, vormgeving is werkelijk fantastisch! “, zijn de letterlijke woorden van Van der Wolf-Kross.

“Dat is precies wat we wilden bereiken met iSOFT MicroHIS X”, zegt Twan Weegels, Country Manager iSOFT Benelux. Het systeem is ontworpen voor een efficiente consult- en praktijkvoering. Het zorgt voor zeer snelle gegevensverwerking en biedt gebruikers een hoge mate van flexibiliteit in het werken. Het aantrekkelijke en intuïtieve navigatie menu begeleidt klanten op een logische en gebruiksvriendelijke manier. “Hier mag iSOFT met recht trots op zijn!”, voegt Van der Wolf-Kross toe.

iSOFT MicroHIS X speelt ook in op de laatste ontwikkelingen. Zo biedt het de integratie met de beslissingsondersteunende webservice NHGDoc. Dit helpt de huisarts ‘zorg op maat’ te leveren aan de patient.
Voor meer informatie over iSOFT MicroHIS X zie www.isoft.nl of neem contact op via [email protected]

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen