Zappend door ego’s en gebreken in e-book van Roos Vonk

Array

Ego’s en andere menselijke gebreken is vanaf vandaag verkrijgbaar
Het allereerste e-book van prof. dr. Roos Vonk, hoogleraar Sociale Psychologie aan de Radboud Universiteit, is vanaf vandaag verkrijgbaar. Dit digitale boek bevat haar vorige bestseller Ego’s en andere ongemakken en haar nieuwste boek Menselijke gebreken voor gevorderden, dat op dit moment wegens overweldigende belangstelling volledig uitverkocht is. Dit boek kwam vorige week op de 19e plaats van de Besteller 60 binnen. De slimme opbouw van het ebook biedt de lezer de mogelijkheid zappend te lezen, door van het ene onderwerp naar het andere te klikken. De unieke mogelijkheden van het ebook worden hierdoor optimaal benut.

 

Het e-book Ego’s en andere menselijke gebreken bestaat uit Ego’s en andere ongemakken en Menselijke gebreken voor gevorderden. Hierin bespreekt Roos Vonk op luchtige en onderhoudende wijze onze dagelijkse dwalingen. Zwaktes die we bij anderen maar al te graag zien, maar die bij onszelf uiteraard in geen velden of wegen te bekennen zijn. Of toch wel? Roos Vonk legt de vinger op de zere plek en laat ons op basis van wetenschappelijk onderzoek zien waarom wij net zo zijn als andere mensen.

Zappen

Ego’s en andere menselijke gebreken is een digitale verzameling psychologische columns en korte artikelen die je in elke volgorde kunt lezen. Dit is te danken aan een systeem van kruisverwijzingen (‘links’) die op elke pagina de lezer verwijzen naar andere pagina’s waar iets over het onderwerp staat. Op deze manier hoeft het ebook dus niet lineair gelezen te worden, maar kan de lezer al zappend zijn of haar eigen route door het e-book bepalen. In plaats van referenties zoals in de papieren boeken, bevat dit e-book ook links naar artikelen, YouTube-films en achtergrondinformatie op internet.

Bestseller

Het nieuwe boek van Roos Vonk kreeg een lovende Volkrant-recensie met vijf sterren. Bovendien kwam het vorige week binnen op de 19e plek van de Bestseller 60, die opgesteld wordt door de stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB). Ook het vorige boek was een bestseller. In dit e-book zijn beide boeken opgenomen en door de klikbare woorden ook onderling met elkaar verbonden.

Over de auteur

Prof. dr. Roos Vonk is hoogleraar Sociale Psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Daarnaast is zij freelance trainer, spreker en columnist bij Psychologie Magazine en Intermediair. Eerder verscheen van haar: De eerste indruk en Ego’s en andere ongemakken.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie over of een recensie-exemplaar van Ego’s en andere menselijke gebreken kunt u contact opnemen met Jos van der Hoek via [email protected]

De directe link naar het ebook is: http://www.scriptum.nl/boeken/ebooks/algemeen/ego-s-en-andere-menselijke-gebreken-ebook/ebook

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen