Microsoft bekroont BRAIN FORCE opnieuw tot ‘System Integrator van het jaar’ voor de overheidsmarkt

Array

BRAIN FORCE is door Microsoft verkozen tot System Integrator van het jaar voor de lokale en regionale overheidsmarkt en is tevens genomineerd voor de Health Care Award. Tijdens het jaarlijkse evenement in Almere Haven zijn de Microsoft Local & Regional Governement awards (LRG) uitgereikt. Partners van Microsoft die het afgelopen jaar bijzondere of innovatieve oplossingen op basis van Microsoft-technologie binnen de overheid hebben geïmplementeerd worden met deze awards onderscheiden. BRAIN FORCE wint de LRG award voor het tweede opeenvolgende jaar.
Onderscheiding BRAIN FORCE met LRG Award
BRAIN FORCE ontvangt de LRG Award voor de inzet en betrokkenheid die de organisatie toont op het gebied van Infrastructuur Optimalisatie van ICT-voorzieningen bij overheidsinstellingen.

Infrastructuur optimalisatie bij de overheid
BRAIN FORCE werkt binnen de overheidssector samen met vele provincies, gemeenten, waterschappen en zorginstellingen, zoals Provincie Noord-Brabant, Gemeente Roosendaal, Gemeente Enschede en Waterschap Noorderzijlvest en Provincie Limburg.  Tevens met de Nederlandse Staatsloterij, het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) en TenneT TSO.

Marius Spijkerboer, Partner Account Manager bij Microsoft zegt over de Award van
BRAIN FORCE: “BRAIN FORCE zorgt ervoor dat overheidsinstellingen efficienter werken en kosten besparen op basis van het Microsoft platform. Het succes van BRAIN FORCE stoelt op een relatief eenvoudig inzicht: maak van tevoren een doortimmerd plan van  ICT vernieuwingen, een zgn. ‘Infrastructuur Optimalisatie Roadmap’. Deze aanpak heeft haar succes bewezen, ook weer dit jaar, met vele mooie nieuwe projecten. Daarnaast weet BRAIN FORCE op een optimale manier invulling te geven aan het partnership met de Microsoft organisatie, wat blijkt uit de intensieve samenwerking op diverse gebieden.”

De reactie van Sander Cornelissens, Algemeen Directeur bij BRAIN FORCE:
“Wij zijn heel trots dat de LRG award opnieuw aan BRAIN FORCE is toegekend. Deze erkenning bevestigt dat we op de goede weg zitten en samen met Microsoft en onze klanten waarde creeren.”

Nominatie Health Care Award
Microsoft nomineerde BRAIN FORCE tevens voor de Health Care Award. De Health Care Award is bedoeld voor partners van Microsoft die zorginstellingen het Microsoft platform maximaal laten benutten. “Ook de nominatie van de Health Care Award is een enorme steun in de rug om onze ambities in de zorgsector verder waar te maken,” aldus Sander Cornelissens.

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen