Innovator of the year award voor VCD Healthcare

Array

Uitgereikt tijdens het Microsoft Health Partner Award evenement
Tijdens een feestelijk evenement zijn eind vorige week de Microsoft Health Partner Awards uitgereikt. Met deze jaarlijkse awards wil Microsoft zijn waardering uitspreken voor Nederlandse partners die in het afgelopen jaar bijzondere of innovatieve oplossingen op het gebied van de gezondheidszorg hebben ontwikkeld op basis van Microsoft-technologie. Er werden in totaal vijf awards in diverse categorieen uitgereikt.

VCD Healthcare mocht de Innovator of the year award in ontvangst nemen voor een groot ontwikkeltraject op basis van Navision 2009. VCD heeft een diepgaande investering gedaan om de ERP-oplossing Vidaví voor de gezondheidszorg volledig te migreren naar Navision 2009. Dit was een intensief en innovatief ontwikkeltraject waarbij de input van gebruikers een grote rol heeft gespeeld. Mede daardoor is Vidaví volledig ingericht voor de zorgmarkt en haar specifieke informatiebehoefte.

“We zijn trots op Vidaví en daarom ook bijzonder vereerd dat we deze prestigieuze prijs van Microsoft in ontvangst hebben mogen nemen”, aldus Jack Bakker, directeur van VCD Healthcare. “Vidaví staat voor Visie, Daadkracht en Vitaliteit. Deze kernwaarden gelden zowel voor VCD Healthcare als voor de zorgmarkt in zijn geheel. Dat we nu deze prijs hebben gekregen bevestigt onze toekomstvisie en geeft aan dat we de juiste weg zijn ingeslagen.”

Vidaví bestaat uit de elementen inkoop/logistiek/financieel en beschikt over een eigen webportaal voor aanvragen en decentrale budgethouders. En daar blijft het niet bij, want VCD Healthcare is ambitieus. Jack Bakker: “Vidaví wordt nog dit jaar uitgebreid met de elementen HRM/Payroll en CRM. Bovendien wordt in samenspraak met de markt onderzocht of en hoe in de toekomst invulling wordt gegeven aan het onderdeel Facilitair.”

De markt volgt de ontwikkelingen rondom Vidaví op de voet. “We merken dat er veel belangstelling is en we hebben veel salestrajecten lopen. Stichting Pantein was de eerste zorginstelling die koos voor Vidaví. De verkennende workshops als voorbereiding op de implementatie zijn daar inmiddels in volle gang. Kortom, de Vidaví trein begint op snelheid te komen en met deze Microsoft award krijgen we nog een extra zetje in de juiste richting. We gaan op volle kracht vooruit.”

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen