Steekproef NZa onder extramuraal werkende logopedisten

Brief NZa kostenonderzoek logopedie
De NZa heeft deze week een brief gestuurd naar alle logopedisten werkzaam in de eerste lijn. In deze brief informeert de NZa de logopedisten over het onderzoek dat de NZa binnenkort start naar de tarieven logopedie.

De brief is gestuurd naar een zo’n breed mogelijk bestand. Dit betekent dat ook logopedisten die niet onder de steekproef vallen de brief hebben ontvangen.
De NZa heeft besloten om het onderzoek alleen te houden onder de extramuraal werkende logopedisten. Hierdoor vallen alleen vrijgevestigde logopedisten met een eigen praktijk in de steekproef. De logopedisten werkzaam in loondienst van een praktijk worden niet aangeschreven. Indien de praktijkhouder in de steekproef valt dan worden deze werkzaamheden wel meegenomen bij het tijdsbestedingsonderzoek.
Instellingen die eerstelijnszorg geven vallen ook niet onder de steekproef.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen